Hva Hver Sideeier Bør Vite Om SEO

Hvis du er som de fleste med et nettsted, startet du det fordi du vil dele noe med folk. Men hvis ingen ser på nettstedet ditt, hvordan vil det skje? Den beste måten å få folk til å legge merke til deg er å bruke søkemotoroptimalisering eller SEO. Her er noen metoder du kan implementere, slik at du kan nå folk du vil nå.

Hvis du vil få et best mulig, mest spesifikt resultat ved å bruke en søkemotor, så bruk anførselstegn. Hvis du for eksempel vil vite statistikken til Andy Pettite det siste året av karrieren hans, skriver du inn: “Andy Pettite” + “siste års statistikk.” Dette sikrer at motoren ikke trekker unødvendige resultater, som statistikken hans fra de andre årene av karrieren.

For å hjelpe webcrawlere bedre med å forstå nettstedet ditt, bør du bruke nøkkelord som ankertekst for interne lenker. Ikke-beskrivende lenker som «klikk her» hjelper ikke nettstedet ditt, da de ikke gir informasjon til søkemotorene. Dette vil også hjelpe nettstedet ditt til å virke mer sammenhengende for menneskelige besøkende.

Bruk nøkkelord i nettadresser for å øke trafikken og utvide søkemotoroptimaliseringen. Ikke velg URL-er med tall. Hvis det er mulig, bruk ord. Dette vil øke sannsynligheten for at nettstedet ditt raskt blir funnet under forbrukerens søk. Nøkkelordene i URL-en skal også inkluderes på selve nettstedet.

Bilder og grafikk er bra for det visuelle aspektet på websiden din. Dessverre kan ikke søkemotorer tolke dem (med mindre en bruker gjør et bestemt bildesøk). Hvis du har et fantastisk bilde, må du sørge for at du har en fantastisk beskrivende teksttekst som passer til det. Hvis du er kjent med HTML, kan du bruke en «ALT» -kode for dette: det vil tillate deg å skrive en lang beskrivelse som du kan fylle ut med søkemotorvennlige nøkkelord.

Hvis du bruker lyd eller video som en del av innholdsblandingen til nettstedet ditt, bør du vurdere å inkludere transkripsjoner som en del av innlegget. Når du tilbyr disse transkripsjonene, kan søkemotorer kategorisere innholdet ditt og plassere det riktig i oppføringene.

Prøv å bruke en statisk URL. Dynamiske nettadresser ser ut til søkemotorer som duplikater, så det kan hende at nettstedet ditt ikke plasseres så høyt på rangeringslistene som du foretrekker. Statiske nettadresser vises som flere forskjellige nettsteder, slik at søkemotorene kan se at du faktisk har flere sider, i stedet for bare å se et duplikat.

Hold det enkelt med én URL. Du trenger ikke ha seks nettadresser for ett nettsted. Selv om informasjonen er helt annerledes, prøv å holde det hele under en overskrift. Søkemotorer vil bruke forskjellige nettadresser for forskjellige rangeringer, og plassere deg lavere eller høyere enn du burde være. Kunder kan også bli forvirret over hvorfor de stadig “forlater nettstedet ditt” når de ikke er det.

Bruk disse teknikkene for å forsikre deg om at nettstedet ditt rangeres bra, og at folk ser nettstedet ditt i søkemotorresultatene. Fordi du vil at folk skal besøke nettstedet ditt, eller bare kaster bort tiden din. Bruk SEO for å hjelpe nettstedet ditt blir lagt merke til, og du vil kunne dele nettstedet ditt med alle.